aTrackDog

aTrackDog 3.11

Speurhond voor applicaties

VOOR

  • Snel verwijderen apps
  • Snelle Versie-checker
  • Lijst applicaties exporteren

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

ATrackDog is een gratis update-manager voor Android-applicaties. De gratis software traceert de nieuwste versies van je programma's, zelfs wanneer deze nog niet eens beschikbaar zijn in Android Market.

Het is aan te raden programma's die je op dagelijkse basis gebruikt regelmatig te updaten. Beschikbare updates krijg je meestal automatisch van Android doorgespeeld (in het notificatiescherm) maar duurt dit te lang dan grijp je zelf in. Met aTrackDog voeg je een versie-checker toe en verwijder je gemakkelijk een applicatie.

Android's eigen methode voor het verwijderen van installaties is nogal vervelend. Zo moet je naar Instellingen gaan, op Applicaties klikken en door een hele lijst ploegen om je app te vinden. Ruimtebeheer is een probleem op veel oudere Android-toestellen, elke hulp hierbij is dus welkom.

Met aTrackDog verwijder je snel applicaties en update je veel sneller dan op de 'reguliere wijze'. Ook exporteer je met een klikje (of 'tipje') een lijst met geïnstalleerde applicaties. Dat laatste is vooral handig wanneer anderen vragen naar je favoriete applicaties. Eén daarvan is uiteraard aTrackDog.

aTrackDog

Download

aTrackDog 3.11

Beoordelingen about aTrackDog